sobota 27. marca 2021

ROZHODNUTIE PREZIDENTA SAB

 Nakoľko predseda Boccia Klubu guľových športov Bratislava, o. z. si opäť zvolil "svojský spôsob" vyjadrovania sa ku Slovenskej asociácii boccie  a  taktiež opäť nedodržal ako Stanovy tak aj patričnú smernicu SAB ( mimochodom za ktorú sám ako člen VV SAB   hlasoval a preto by ju mal poznať a podľa nej konať ) ako prezident SAB týmto navrhujem do programu riadnej konferencie SAB v zmysle Čl. 26 Právomoci konferencie bod 3. písm r) a bod 4.  : obsah zverejňovaných informácií týkajúcich sa Slovenskej asociácie bocciena sociálnej sieti FCB Bocce Klub G.S. Bratislava v období od  7.3.2020 do konania konferencie 

                                                                                                                                                 Ing. Ján Macko - prezident SAB 


3 comments:

Lukáš Bolla povedal(a)...

Je to veľká hanba že práve SAB, čo by mala podporovať hráčov a hlavne Juniorov im hádže takto polená pod nohy. Pochopil som, že to robilo minulé vedenie ale myslel som si, že toto nové vedenie je o ničom inom.

Športu Zdar

S A B povedal(a)...

Veľmi rád by som ďakoval ale neviem komu za komentár ( je to tvoj názor ) ale vedenie SAB sa zodpovedá konferencii v zmysle Stanov a táto aj našu prácu zhodnotí.
- Rád by som ťa privátal na niektorom neobsadenom mieste funkcie
- ak sa nepodpíšeš tak isto patríš medzi tých, čo nepotrebujú financie na deti v klube , ktoré ste navrhovali vrátiť na ministerstvo !!! - " super podpora juniorov "
Presne si to definoval " JUNIOR" a vyhlásené M SR klubov je súťaž dospelých .
Jano Macko

Unknown povedal(a)...

Ponúkame všetky druhy úverov za nízku úrokovú sadzbu 3%. Môžete si požičať na akékoľvek obdobie od 1 do 25 rokov a požičať si ľubovoľnú sumu od 2 000 do 50 000 000,00 GBP na akýkoľvek účel. Prihlásiť sa môžete cez whatsapp: +447451283532 alebo e-mailom: larryfox2017@hotmail.com

Zverejnenie komentára