piatok 3. júla 2015

IV. ROČNÍK O POHÁR KARLOVHO DVORA V ŠPORTE RAFFA


Vitajte v Tenis Boccia Restaurant Karlov Dvor Cífer

 

 

Vitajte u nás doma na Karlovom Dvore. Kedysi dávno tu bol klasický poľnohospodársky majer, ktorý patril nášmu starému otcovi. Neskôr ho odtiaľ vyhnali komunisti a po roku 1989 sme sa sem ako rodina mohli vrátiť. Je to náš domov, je nám tu dobre a snažíme sa vrátiť sem pohodu a radosť, ktorá panovala za čias života starého otca. Budem rád, ak sa sem doprostred polí a hájov prídete pozrieť aj Vy. A som si istý, že potom sa sem už budete vracať sami od seba. Teším sa na Vašu návštevu, Henrich Slezák

Ubytovanie

V prvej fáze máme k dispozícii jednu väčšiu a dve menšie komfortne zariadené izby – každá s plným príslušenstvom a spoločnou predzáhradkou, kde môžete pokojne ubytovať napríklad Vášho štvornohého miláčika. Spolu sa u nás pohodlne vyspí 7-8 ľudí. V prípade potreby vieme zabezpečiť kvalitné ubytovanie na Karlovom Dvore pre ďalších 6-8 ľudí.
      Cena ubytovania: 60€/noc*
* raňajky a miestna daň nie je v cene
Rezervácie a kontakt: Henrich Slezák t. č.:  0905 616 084,  facebook

PROPOZÍCIE MEDZINÁRODNÉHO TURNAJA DVOJÍC V BOCCII
IV. ROČNÍK O POHÁR KARLOVHO DVORA V ŠPORTE RAFFA
                 
                                                                             
     MUŽI – ŽENY – JUNIORI

Organizátori: Boccia klub guľových športov Bratislava, Slovenská asociácia boccie, Boccia klub Lučenec (v štádiu jednania)
Názov podujatia: Medzinárodný turnaj dvojíc v boccii, IV. ročník pohára Karlov Dvor Cífer
Termín: 15. – 16. august 2015
Miesto: Karlov Dvor, M. R. Štefánika 18, Cífer (mapa: http://www.karlovdvor.sk/
Prezentácia: 15. 8. 2015 od 7.30 do 8.00 hod., Karlov Dvor, M. R. Štefánika 18, Cífer
Úprava a príprava dráhy: 14. 8. 2015 od 15.00 hod. (nahláste záujem o pomoc)
Žrebovanie: 14. 8. 2015 o 18.00 hod.: Karlov Dvor, M. R. Štefánika 18, Cífer
Otvorenie: 15. 8. 2015 o 8.00 hod.Ukončenie: 16. 8. 2015 cca 12.30 hod.
Zahájenie prvých zápasov: 15. 8. 2015 o 8.05 hod.

Riaditelia: Pier Paolo Soresi (Boccia klub guľových športov Bratislava), Ján Šnúrik (Slovenská asociácia boccie), Peter Kováčik (Boccia klub Lučenec)
Súťažná komisia: riaditelia súťaže
Rozhodcovia: jeden z dvojice hráčov, ktorý bude určený
Ceny: PUTOVNÝ POHÁR, diplomy
Ubytovanie: Individuálne, Henrich Slezák, 905 616 084 alebo okolité ubytovacie zariadenia
Strava: Individuálna 
Cestovné: Individuálne
Oblečenie: Každá dvojica musí mať rovnaké vrchné športové oblečenie. Organizátori zakazujú hrať počas zápasov bez dresu (vrchného oblečenia)!
Prihlásenie na turnaj: len písomne do 10. 8. 2015, do 24.00 hodiny e-mailom: slovenska.asociacia.bocce@gmail.com.Po uplynutí možnosti prihlásenia, organizátori neručia, že sa bude môcť dvojica turnaja zúčastniť!


TECHNICKÉ USTANOVENIA

Predpis: Hrá sa podľa platných Pravidiel boccie SAB 2012 na jednej otvorenej  dráhe s povalcovaným pomalším povrchom špeciálnej zmesi (cement + piesok – podobný povrch ako v Nitre) v areáli Restaurant & Tenis & Bocce Karlov Dvor, rozmery 27 x 4 m.

Systém súťaže: Hrá sa do 12 bodov podľa počtu prihlásených. V prípade väčšieho počtu prihlásených dvojíc sa bude hrať jednu hodinu (časomiera bude súčasťou hry) + po uplynutí času sa 1x nahadzuje palino a hra sa dokončí! Pri rovnosti bodov dvoch a viacerých  dvojíc sa hádže 3x palino (jeden z dvojice) na základnej úvodníkovej pozícii. Povolené sú dve pozretia a 1x time-out (2 minúty), počas každého zápasu. Pozor, gule nezabezpečujeme!
Časový harmonogram bude určený po prezentácii hráčov. Hrať sa bude bez čakacej doby.
Turnaj riadi riaditeľ turnaja, jednotlivé zápasy rozhoduje rozhodca určený hlavným rozhodcom. Protest je možné podať ihneď, za poplatok 10 eur riaditeľovi turnaja. Protest budú riešiť všetci traja riaditelia podujatia.
Pri vážnych technických, či poveternostných prípadoch si organizátor vyhradzuje právo na zmeny v časovom a organizačnom rozpise súťaže.

ŠTARTOVNÉ: 5 euro na osobu pri prezentácii, ak bol prihlásený do 10. 8. 2015 do 24.00 hod.. Po uplynutí doby = štartovné 10 eur/osoba  (bude použité na reklamu a propagáciu podujatia)

VŠETKY INFORMÁCIE O AREÁLI NÁJDETE NA: http://www.karlovdvor.sk/

Propozície vypracoval: Ján Šnúrik v.r., prezident Slovenskej asociácie boccie

Vo Vidinej dňa 2. júla 2015

0 comments:

Zverejnenie komentára