utorok 25. februára 2020

1 comments:

Pier povedal(a)...

Informacie v zapisnice su nekompletne a nepravdive. TU je email ktory som poslal na cely VV SAB a Kontr. Komisia SAB este 10.2.2020 samozrejeme ignorovana:
Ahojte,
Dakujem Janovi za dobru pracu pri zapisovanie. Odpoviem iba v ramci VV SAB a Clena KK SAB. Prosim opravit zapisnicu ak suhlasite.
Bod 2. ME Klubov 2020 nie je v plane v Rime ako napisane ale v Bergamo. V Rime budu MS Juniores Raffa
Bod 9. S tym ze som zabudol dokument doma, budem predlozit na dalsie zasadnutie VV SAB. TMK s tymto nema nic spolocne. Prosim opravit aj uznesenia 21/1/2020
Bod 10. Myslim ze sme sa na koniec dohodli ze dame nejaky mesiac alebo 2 aby BCC Nitra sa odvolal ale tu nie je figurovane. Aj tak je to ok.
Bod 12. Sme sa dohodli ze na dalsie zasadnutie VV SAB doniesiem navhr ako dokument. Este bolo diskutovane ci M-SR patria alebo nie pod reprezentacie. Veronika mysli ze ano, ja som povedal ze preverim. Termin nie je 29.2.2020 ale dalsie zasadnutie VV SAB.
Bod 15. Diskutovalo sa ze menovany Lukas Bolla nebol pritomny (pracovne povinnosti) a bod sa predlozi na dalsi VV SAB. Veronika sama povedala ze nebude sa tneto bod diskutovat pri nepritomnosti menovaneho. Co je napisane v bod 15 sa vobec nepovedalo pri moje pritomnosti (a nesiel som fajcit :-) ). Tiez o ziadne pisomne vyjadrenia sa nediskutovalo. Pocas diskusie som sa pytal Veronike ci mam nieco robit ako predseda Klubu BK GS Bratislava a odpovedala ze bude sa diskutovat na dalsi VV SAB. Prosim opravit bod podla realnej diskusie zo 25.1.2020. Prosim opravit aj uznesenia 28/1/2020
Rozne bod 1. zverejnovanie na web stranke. Chyba info ze Pier Soresi sa hlasil ako dobrovolnik na publikacie na web stranku ale nebol som na to povereny.
Rozne bod 5. Prosim opravit meno Soresi
Uznesenia 29/1/2020 nebolo diskutovane ani hlasovane, bude sa diskutovat na zasadnutie TMK SAB.
Dakujem.
S pozdravom,
Pier Soresi

Zverejnenie komentára