utorok 25. februára 2020

Mimoriadna volebná konferencia konaná dňa 07.03.2020

Pozvánka:


Vzdanie sa funkcie 4 členov VV SAB + poverenie na organizovanie Mimoriadnej volebnej konferencie a reakcia:



Návrhy na zmenu stanov:



Voľby do orgánov a pracovných skupín:

Delegáti:
Zoznam Delegátov mimoriadnej volebnej Konferencie konanej dňa 7.3.2020 zvolených v zmysle Stanov SAB formou "per rollam".

Kandidáti:

1 comments:

Pier povedal(a)...

ked su body kde je reportovane moje meno pri Odstupenie Pana Toroka verim ze mam pravo odpovedat. Vazim si spolupracu s Panom Torokom pocas posledne roky.

b) plan cinnosti SAB bol publikovany na webstranke ako kazdy rok na zaklade indikaciu od Predseda STK SAB. Podla Statut STK artikel 3.8, STK zodpoveda za vytvorenie Planu cinnosti SAB. Pan Torok zabudol povedat ze jemu zmena datumu nevyhovovala lebo uz mal dohodnuty Petangovy turnaj v Bulharsku na rovnaky vikend kde sportovci zo Slovenska pouzivali tricka SAB. Fotka bola potom stiahnuta z Facebooku ale viete veci na nete su ako diamanty (su navzdy)
Jeho postoj iba penalizoval nasi Muzi (lebo pripominam ze Zeny na stastie mali iny termin na Innsbruck) ktory nedostali moznost cestovat na dohodnuty turnaj v Innsbrucku a tam si vyskusat drahy pred ME Raffa. Aj tak dokazali fantasticke 5. miesto!
f) Volgrizmy boli viac krat pocas rokov a v lete 2019 som uporozonil Pana Toroka ze na dalsi budem ho reportovat na Disciplinarnej Komisie SAB. Moje slovo plati.
h) Odmietol som poverenie kvoli pracovne a osobne dovody. Dovera nebola dostatocna aby som pomahal Kristianovi so webstrankou SAB k datumu 25.1.2020 ale par dni potom zrazu bola az taka obrovska dovera voci mne. Vazim si to.

S pozdravom,
Pier Soresi
Predseda TMK SAB

Zverejnenie komentára