pondelok 7. apríla 2014

TURNAJ VETERANOK VYHRALA LYDIA VARGOVA

Turnaj Veteránok vyhrala Lýdia Vargová

LUČENEC - A máme to tu. Po prvýkrát v histórii slovenskej boccie (24 rokov) sa v areáli nového krytého bocciadromu uskutočnil prvý turnaj v novej kategórii Veteránok, v športe boccia - Raffa. Tri bočistky odohrali turnaj systémom každá s každou. Hralo sa podľa oficiálnych pravidiel Slovenskej asociácie boccie do 12 bodov. Jediná, neporaziteľná sa v pondelok, 7. apríla stala Lýdia Vargová, ktorá vyhrala oba zápasy.


Výsledky zápasov: 


Vargová - Kollárová 12:5

Strehovská -Kollárová 0:12 

Strehovská - Vargová 6:12
 
















1. Lýdia Vargová 2 2 24:11 2
2. Pavlína Kollárová 2 1 1 17:12 1

















 


3. Magdaléna Strehovská 2 1 0 6:24 0





















Menované budú slávnostne ocenené v piatok 11. apríla pri otvorení nového krytého bocciadromu.
"Mám veľkú radosť, že som dnes zvíťazila. Boccia sa mi veľmi páči a verím, že sa mi bude dariť aj naďalej. Zápasy boli vyrovnané. Keby som nebola na členskej výročnej schôdzi Základnej organizácie telesne postihnutých v Lučenci, tak by som sa k tomuto športu nedostala. Ďakujem prezidentovi boccie Jánovi Šnúrikovi, že nás pozval na bocciu,“ povedala po turnaji Lýdia Vargová.

Veríme, že sa k trom veteránkam postupne pridajú aj ďalší členovia, ktorí majú záujem o tento netradičný, v Lučenci populárny šport bocciu. Poďakovanie za rozhodovanie patrí Ondrejovi Garajovi a Jánovi Šnúrikovi.


0 comments:

Zverejnenie komentára