streda 29. januára 2014

PREZIDENT SR IVAN GAŠPAROVIČ OCENIL SPOLOČNE S PRIMÁTORKOU ALEXANDROU PIVKOVOU NAJLEPŠÍCH ŠPORTOVCOV MESTA LUČENEC

Na slávnostnom mestskom zastupiteľstve odovzdali ocenenia mesta jednotlivcom i kolektívom.

Človek ani nevie a každým dňom uskutočňuje zázraky. Trápi sa, pracuje, miluje, stretáva ľudí. A keď sa pozrieme okolo seba, máme pocit, že každý sa niekam a za niečím ponáhľa. Určite nie je jednoduché uprostred každodenných radostí a starostí sa zastaviť, stretnúť sa s priateľmi, prihovoriť sa, len tak ľudsky povedať dobrý deň.

V piatok 23. augusta 2013 sa na Námestí republiky v Lučenci uskutočnilo mestské zastupiteľstvo, na ktorom primátorka mesta Alexandra Pivková v zmysle Štatútu mesta a rozhodnutia mestského zastupiteľstva slávnostne udelila ocenenia jednotlivcom a kolektívom, ktorí počas svojej doterajšej činnosti významne prispeli k rozvoju oblasti, ktorú reprezentovali.

Po príhovoroch prezidenta SR Ivana Gašparoviča a primátorky Alexandry Pivkovej nasledovalo odovzdávanie cien občanom Lučenca, ktorí toto mesto reprezentovali v rôznych sférach života.

Ocenenia Športovec roka, Športovkyňa roka a Športový kolektív roka 2012:

Marcel Sarvaš (Boccia klub Lučenec - foto) – za úspešnú reprezentáciu nášho mesta, regiónu, Slovenska doma a v zahraničí v boccii, športe raffa, na majstrovstvách Európy juniorov do 23 rokov v Rimini obsadil 5. miesto.

Ľubomíra Grossertová TK Branco Lučenec (ZŠ Vajanského Lučenec)– za úspešnú reprezentáciu nášho mesta a regiónu v tenise, v kategórii staršie žiačky obsadila na Slovensku 7. miesto, víťazka majstrovstiev regiónu a účastníčka majstrovstiev Slovenska.



Reprezentačné družstvo Slovenska – Boccia klub Lučenec – juniori do 18 rokov – v zložení Lukáš Bolla (Gymnázium B. S. Timravy Lučenec), Tomáš Štolc (ZŠ L. Novomeského Lučenec), Mário Šnúrik (Obchodná akadémia Lučenec) - za vynikajúce športové výsledky a úspešnú reprezentáciu mesta Lučenec, regiónu i Slovenskej republiky na európskej a svetovej úrovni, na majstrovstvách Európy v San Maríne v roku 2012 obsadili 6. miesto. 


0 comments:

Zverejnenie komentára